Svenska

Upptäck nya destinationer

Upptäck nya destinationer

KLM har några nya destinationer för dig. Är du redo att flyga med oss? Upptäck vart du kommer att åka härnäst.

Las Vegas, en stad full av underhållning.

Glitter, glamour och bländande ljus. Det finns något att göra vart du än befinner dig i Las Vegas. Las Vegas Strip ståtar med storslagna shower i lyxiga hotell. Då staden ligger mitt ute i öknen har du även möjligheten att fly bort från Las Vegas hektiska liv.

Tips:
• Promenera längs Las Vegas Boulevard, även kallad ”The Strip”, för att verkligen uppleva Las Vegas till fullo.
• Missa inte chansen att besöka ett av de sju naturunderverken. Det finns många vandringsleder med fantastiska möjligheter att utforska Grand Canyon till fots, eller njut av ett flygperspektiv från Grand Canyon Skywalk.
• Slå dig ner vid ett av hundratals roulettebord eller besök en fantastisk show och beundra den stora talangen som denna stad har att erbjuda.

Från 6 juni till 26 oktober 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Airport Schiphol och Las Vegas.
Upptäck Las Vegas

Njut av världens bästa pizza i Neapel.

Neapel har den största historiska stadskärnan i Europa, som är med på UNESCOs världsarvslista. Dessutom är Neapel världsberömt för uppfinningen av pizza och är fortfarande producent av några av dess viktigaste ingredienser. Du bara måste smaka på denna specialitet innan du åker hem.

Tips:
• Promenera längs Spaccanapoli, gatan som bokstavligen talat delar Neapel i två delar. Huvudgatan ger dig tillgång till många sevärdheter och kommer definitivt att ge dig en inblick i den typiska napolitanska kulturen, med marknadsstånd och brusande espressomaskiner runt omkring dig.
• Åk på en båttur och besök en av de vackra öarna vid Neapelbukten.
• Bestig berget Vesuvius, den enda aktiva vulkanen på fastlandet i Europa, och njut av en fantastisk panoramautsikt över staden och dess omgivningar.

Från och med den 21 april 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Schiphol Airport och Neapel.
Upptäck Neapel

Upplev Bostons unika historia.

Trots att Boston är en av USA:s äldsta städer ståtar staden med en stor blandning av gammalt och nytt. Staden är känd för att vara födelseplatsen för den amerikanska revolutionen och hem till respekterade läroinstitut såsom Harvard University och MIT.

Tips:
• Boston visar fortfarande upp många kännetecken från det förflutna, såsom röda tegelhus, gaslyktor och smidesstaket. Promenera längs Freedom Trail och fördjupa dig i Bostons historia.
• Promenera genom Harvard Yard och få en introduktion till ett av USA:s mest prestigefyllda universitet.
• Tycker du om sport? Se till att besöka en hemmamatch av Boston Red Sox i Fenway Park och sjung hejaramsor med publiken.

Från och med 31 mars 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Airport Schiphol och Boston.
Upptäck Boston

Utforska Wrocław, en stad belägen på 12 öar.

”Polens Venedig” har över 100 broar som korsar de många kanalerna, och erbjuder många sätt att överraska dig på med dess spännande kulturarv. Denna sagolika stad tar dig tillbaka i historien på ett ögonblick.

Tips:
• För att göra din sightseeing lite roligare kan du försöka hitta så många gömda gnomer som möjligt. Det finns över 400 av dessa små ikoniska statyer gömda över hela Wrocław.
• Staden är också känd som Polens kulturcentrum. På grund av en stor ungdomsbefolkning och många konstnärer, finns det ett brett utbud av kulturella evenemang, museer, gallerier, teatrar och biografer att besöka.
• För en lugn och fridfull tillflyktsort kan du besöka Japanese Garden och beundra en mängd japanska och östasiatiska floror, pagoder och broar.

Från och med den 6 juni 2019 kommer KLM att börja flyga mellan Amsterdam Schiphol Airport och Wrocław.
Upptäck Wrocław
Behöver du hjälp? Fråga på.
För ett svar inom en timme och en lösning inom en dag, kontakta oss dygnet runt via: