Norsk

Oppdag nye reisemål

Oppdag nye reisemål

KLM har noen nye reisemål for deg. Er du klar for å fly med oss? Oppdag hvor du vil dra neste gang.

Las Vegas, underholding med stor U.

Glitter, glans og blendende lys. Uansett hvor du er i Las Vegas, er det noe å finne på. På ’The Strip’ finner du flotte show i enda flottere hoteller. Finn byen midt i ørkenen, der du også kan foreta flotte utflukter borte fra travelheten i sentrum av Las Vegas.

Tips:
• Vandre langs Las Vegas Boulevard, også kalt ‘The Strip’, for å virkelig oppleve Las Vegas til fulle.
• Ikke gå glipp av muligheten til å besøke et av verdens syv naturlige underverk. De mange stiene gir flotte muligheter til å utforske Grand Canyon til fots, eller for å få et luftfoto fra Skywalk.
• Sett deg ned ved et av hundrevis av rulettbord, eller besøk et fantastisk show for å oppleve alle de flotte talentene som er samlet i byen.

Fra 6. juni til 26. oktober 2019 vil KLM starte en flyvning mellom Amsterdam Schiphol og Las Vegas.
Oppdag Las Vegas

Finn verdens beste pizza i Napoli.

Napoli har Europas største historiske bysenter og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg er den verdensberømt for oppfinnelsen av pizza, og produserer fortsatt noen av de viktigste ingrediensene. Du vet du ikke kan dra før du har smakt på denne spesialiteten.

Tips:
• Vandre langs Spaccanapoli, som er gaten som bokstavelig talt deler Napoli i to. Hovedgaten gir deg tilgang til et antall severdigheter, og vil definitivt gi deg et innblikk i den typiske napolitanske kulturen med markedsboder og fresende espressomaskiner overalt rundt deg.
• Ta en båttur og besøk en av de mange vakre øyene som ligger i Napolibukten.
• Klatre opp Vesuv, den eneste aktive vulkanen på det europeiske fastlandet, og få den aller beste panoramautsikten over byen og områdene rundt.

Fra 21. april 2019, vil KLM begynne å betjene flyvninger mellom Amsterdam Lufthavn Schiphol og Napoli.
Oppdag Napoli

Opplev en unik del av historie i Boston.

Boston er en av USAs eldste byer, men en fantastisk blanding av historie og modernitet. Den er kjent som den amerikanske revolusjonens fødested, og tilholdssted for respekterte utdanningsinstitusjoner som Harvard University og MIT.

Tips:
• Byen har fortsatt mye preg av tidligere dager, som røde mursteinshus, gasslanterner og smijernsstakitt. Vandre langs Freedom Trail og la deg bli oppslukt av Bostons historie.
• Vandre gjennom Harvard Yard og bli introdusert til storheten i et av de mest prestisjefylte universitetene i USA.
• Er du fan av sport? Sørg for å få med deg en hjemmekamp med Boston Red Sox i Fenway Park og vær høylytt sammen resten av mengden.

Fra 31. mars 2019 vil KLM starte en flyvning mellom Amsterdam Airport Schiphol og Boston.
Oppdag Boston

Utforsk Wroclaw, en by som ligger på 12 øyer.

Med over 100 broer der du kan krysse de mange kanalene, kan ’Polens Venezia’ overraske deg på flere måter med sin spennende kulturarv. Denne byen er som hentet ut av et eventyr, og sender deg umiddelbart på en historisk reise.

Tips:
• For å gjøre sightseeing enda morsommere, prøv å finne så mange skjulte gnomer du kan. Det er mer enn 400 av disse små, ikoniske statuene gjemt rundt i Wroclaw.
• Byen er også kjent som Polens kultursenter. På grunn av en stor befolkning av unge mennesker og mange kunstnere, finner du et bredt utvalg av kulturarrangementer, museer, gallerier, teater og kinoer å besøke.
• For litt ro og stillhet kan du besøke den japanske hagen, og omgi deg med et fantastisk utvalg av japansk og øst-asiatisk flora, pagoder og broer.

Fra 6. juni 2019, vil KLM begynne å betjene flyvninger mellom Amsterdam Lufthavn Schiphol og Wroclaw.
Oppdag Wroclaw
Trenger du hjelp? Spør i vei.
For å få svar innen en time og en løsning innen en dag, kontakt oss 24/7 gjennom: