Norsk

KLMs hundre år verden rundt

Feire fremtiden

Vi når de magiske tre sifrene den 7. oktober. For å feire denne festlige begivenheten, er vi stolte over å kunne se tilbake på et århundre der vi har delt fantastiske minner over hele verden. Men vi er først og fremst klare for årene som kommer! Ved å ønske nye Boeing 787-10 Dreamlinere velkommen til flåten vår, legge nye reisemål til i nettverket vårt og ved å utvide de bærekraftige initiativene våre, omfavner vi det nye århundret fulle av selvsikkerhet.
Les mer

Reisen vår; kort oppsummert

Grunnlagt i 1919, er vi i dag verdens eldste flyselskap som opererer under sitt opprinnelige navn, KLM, som er «Koninklijke Luchtvaart Maatschappij» på nederlandsk. Den første flyvningen var fra Amsterdam til London.

Og helt fra starten av, spredte vi vingene og vokste raskt. Vi feiret en milepæl i 1924, da vi hadde den første interkontinentale flyvningen til Jakarta med et Fokker F-VII fly. Pilotene ble ønsket velkommen som helter da de landet på den andre siden av verden, etter å ha fløyet, med flere stopp, 127 flytimer over 55 dager og mer enn 15 000 km.

Vi tok et enormt steg i 2004 ved å slå oss sammen med Air France, og ble senere samme år medlem i SkyTeam-alliansen. Vi har blitt et flyselskap anerkjent over hele verden, så vel som et elsket nederlandsk merke, karakterisert av tradisjonell nederlandsk handelsånd, gjestfrihet og mot!

Oppdag nye reisemål

Vi flyr til mer enn 160 reisemål over hele verden fra hjemmebasen vår, på Amsterdam Schiphol flyplass.

Fra oktober 2019 vil vi også starte å betjene til og fra våre nye reisemål: Bangalore og Liberia.

Bangaluru - som ligger syd i India, er en av de mest utviklede byene i landet. Slapp av i en av de livlige parkene, la smaksløkene dine få nyte autentiske delikatesser fra Karnataka eller besøk de grønne te-plantasjene som omringer byen.

Liberia - er én av Costa Ricas eldste byer i den populære provinsen Guanacaste, og er kjent som «La Ciudad Blanca», som betyr «Den hvite byen». Oppdag vakre kystlinjer, naboøyer og uberørte hvite sandstrender.
Se alle reisemål

Se mot fremtiden

Vi har fremtidsrettet tenkning innebygget i DNAet vårt. Derfor vil vi også bruke dette fantastiske jubiléet til å se fremover. Vi vil fortsette å gjøre alt vi kan for å bli mer bærekraftige hver dag, ved å resirkulere avfall fra flyvninger, støtte vektreduserende initiativer og å fly på bærekraftig luftfartsdrivstoff (SAF).

Det nye Dreamliner 787-10 er et av de aller mest bærekraftige flytypene, og et viktig steg mot en enda mer bærekraftig KLM-flåte. Motorene er mer effektive, og produserer derfor lavere CO2-utslipp, og flyet gir også mer komfort på både Economy Class og Business Class. Fra og med 1. juli, vil det første av totalt 8 Boeing 787-10 bli brukt til KLM-flyvninger mellom Amsterdam og Dar-es-Salaam.
Flere bærekraftige initiativer
Trenger du hjelp? Spør i vei.
For å få svar innen en time og en løsning innen en dag, kontakt oss 24/7.