Danish

Opdag nye destinationer

Opdag nye destinationer

KLM har nye destinationer til dig. Er du klar til at flyve med os? Lad os finde ud af, hvor din næste rejse går hen.

Las Vegas, underholdning med stort U.

Glitter, glamour og blændende lys. Overalt i Las Vegas er der noget at give sig til. På ‘The Strip’ kan du opleve storslåede shows og endnu mere storslåede hoteller. Find byen midt i ørkenen, der også giver mulighed for fantastiske aktiviteter uden for Las Vegas’ pulserende byliv.

Tips:
• Tag langs Las Vegas Boulevard, også kendt som ‘The Strip’, for at opleve Las Vegas for fuld kraft.
• Gå ikke glip af muligheden for at besøge et af de syv naturlige vidundere. De mange vandreruter byder på fantastiske muligheder for at udforske Grand Canyon til fods eller i fugleperspektiv fra Skywalk.
• Sæt dig ved et af de hundredvis af rouletteborde, eller besøg et blændende show, hvor du kan opleve den enorme talentmasse, der har samlet sig i byen.

Fra d. 6. juni til d. 26. oktober 2019 KLM tilbyder flyvninger mellem Amsterdam Airport Schiphol og Las Vegas.
Opdag Las Vegas

Find verdens bedste pizza i Napoli.

Napoli har den største historiske bymidte i Europa, der står på UNESCO-listen over verdens kulturarv. Derudover er den verdensberømt for at have opfundet pizzaen, og det er stadig her, nogle af de vigtigste ingredienser produceres. Du kan ikke tage derfra, før du har smagt denne specialitet.

Tips:
• Gå til Spaccanapoli, der er gaden, der bogstaveligt talt deler Napoli i to. Hovedgaden giver dig adgang til talrige seværdigheder og vil med sikkerhed give dig et indblik i den typiske napolitanske kultur med markedsboder og hvæsende espressomaskiner overalt.
• Hop på en båd og besøg en af de smukke øer i Napolibugten.
• Bestig Vesuv, den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland, og nyd en fantastisk panoramaudsigt over byen og dens omgivelser.

Fra d. 21. april 2019 flyver KLM mellem Amsterdam Schiphol Airport og Napoli.
Opdag Napoli

Oplev en unik bid af historien i Boston.

Boston er en af de ældste byer i USA, men byder på en fantastisk blanding af det historiske og det sidste nye. Den er kendt som den amerikanske revolutions arnested og huser anerkendte institutioner såsom Harvard University og MIT.

Tips:
• I byen finder du stadig masser af spor fra tiden såsom røde murstenshuse, gaslamper og smedejernsstakitter. Gå langs Freedom Trail og fordyb dig i Bostons historie.
• Tag på slentretur igennem Harvard Yard, og fornem storheden på et af USA’s mest prestigefyldte universiteter.
• Er du sportsfan? Så sørg for at opleve en Boston Red Sox-hjemmekamp på Fenway Park, og brøl med resten af publikum.

Fra d. 31. marts 2019 KLM tilbyder flyvninger mellem Amsterdam Airport Schiphol og Boston.
Opdag Boston

Udforsk Wrocław, en by fordelt på 12 øer.

‘Polens Venedig’ overrasker dig med sin spændende kulturarv samt over 100 broer, der krydser de mange kanaler. Denne eventyrlige by vil lade dig rejse tilbage i historien på et øjeblik.

Tips:
• Giv din sightseeing et ekstra pift og prøv at finde så mange af de skjulte gnomer, som du kan. Der er mere end 400 af disse små ikoniske statuer skjult rundt omkring i Wrocław
• Byen er også kendt som Polens kulturcentrum. På grund af en stor ungdomsbefolkning og mange kunstnere er der et bredt udbud af kulturelle begivenheder, museer, gallerier, teatre og biografer, der kan besøges.
• Hvis du længes efter lidt ro og fred, kan du besøge den japanske have og omgive dig med et udvalg af japansk og østasiatisk flora, pagoder og broer.

Fra d. 6. juni 2019 vil KLM flyve mellem Amsterdam Schiphol Airport og Wroclaw.
Opdag Wrocław
Har du brug for hjælp? Spørg løs.
For at få svar inden for en time og en løsning inden for en dag, kontakt os 24/7 gennem: