Danish

100 år med KLM verden over

Fejr fremtiden

D. 7. oktober runder vi de magiske tre cifre. Vi fejrer denne festlige begivenhed ved stolte at se tilbage på et århundrede fyldt med vidunderlige minder, vi har delt verden over. Men mest af alt glæder vi os til årene, der kommer! Vi går ind i det næste århundrede fyldt med en tro på fremtiden ved at byde velkommen til nye Boeing 787-10 Dreamliners i vores flåde, ved at tilføje nye destinationer til vores netværk og ved at udvide vores bæredygtige initiativer.
Læs mere

Vores rejse i en nøddeskal

Vi blev grundlagt i 1919 og er i dag verdens ældste luftselskab, der stadig flyver under det oprindelige navn, KLM, der står for "Koninklijke Luchtvaart Maatschappij" på hollandsk. Den første flyrejse var fra Amsterdam til London.

Lige fra starten spredte vi vingerne ud og voksede hastigt. I oktober 1924 kunne vi fejre en milepæl med den første interkontinentale flyrejse til Jakarta med et Fokker F-VII-fly. Efter at have fløjet mere end 15.000 km på 55 dage, med 127 flytimer og mange mellemlandinger, blev piloterne budt velkomne som helte, da de landede i den anden ende af verden!

I 2004 tog vi et enormt skridt ved at fusionere med Air France og blive en del af SkyTeam-alliancen senere samme år. Med vores karakteristiske traditionelle hollandske handelsånd, gæstfrihed og mod har vi etableret os som et internationalt anerkendt luftfartsselskab og et højt elsket hollandsk varemærke!

Opdag nye destinationer

Fra vores hjemmebase Amsterdam Airport Schiphol flyver vi til mere end 160 destinationer verden over.

Fra oktober 2019 vil vi også begynde at flyve til og fra vores nye destinationer: Bangalore og Liberia.

Bangaluru - ligger i det sydlige Indien og er en af landets mest udviklede byer. Slentr gennem de farverige parker, forkæl dine smagsløg med autentiske delikatesser fra Karnataka eller tag ud af byen og besøg de omkringliggende grønne teplantager.

Liberia - kendt som "La Ciudad Blanca", der betyder "den hvide by", er en af Costa Ricas ældste byer i den populære provins Guanacaste. Udforsk den smukke kyststrækning, nærliggende øer og uberørte hvide sandstrande.
Se alle destinationer

Blikket mod fremtiden

Det er en del af vores DNA at være fremadskuende. Det er derfor, vi også vil bruge dette smukke jubilæum til at se fremad. Fra genbrug af affald om bord, støtte til vægtreduktions-initiativer og brug af bæredygtigt luftfartsbrændstof (SAF) gør vi fortsat alt i vores magt for at blive mere bæredygtige for hver dag, der går.

Den nye Dreamliner 787-10 er en af de mest bæredygtige flytyper og udgør et vigtigt skridt mod en endnu mere bæredygtig KLM-flåde. Udover at tilbyde øget komfort på både Economy Class og Business Class, er motorerne mere effektive - og derfor er CO2-udslippet mindre. Det første af i alt 8 Boeing 787-10’ere vil blive brugt fra og med d. 1. juli på KLM-flyvninger mellem Amsterdam og Dar es-Salaam.
Flere bæredygtige initiativer
Har du brug for hjælp? Spørg løs.
Kontakt os 24/7 på social media.